Energie besparen: hoe doe je dat?

Energie wordt steeds duurder. Energie besparen is goed voor de portemonnee en voor het milieu. In het Dordts Duurzaamheidscafé Plus op woensdag 7 november geven bewoners, organisaties en bedrijven informatie over maatregelen om energie te besparen.

In de spiksplinternieuwe Duurzaamheidsfabriek in het Leerpark (Leerparkpromenade 50 in Dordrecht) wordt van 18.30 tot 21.30 uur de eerste Dordtse Energiebesparingsmarkt gehouden. Het organiserende burgerplatform Duurzaamheid Dordrecht wil met dit speciale Duurzaamheidscafé zoveel mogelijk inwoners uit de Drechtsteden informeren over mogelijkheden om hun energieverbruik terug te dringen. Ruim twintig bedrijven uit deze regio tonen een scala aan producten: van duurzaam bouwen, vloerisolatie en vloerverwarming tot zonnepanelen zonder dakpannen. De toegang is gratis, meer informatie kunt u vinden op www.dordtduurzaam.nl

Van Dijk Installaties BV heeft een stand tijdens het Duurzaamheidscafe. Bezoek onze stand en leer meer over energie besparen, zonnepanelen en advies op maat! Graag tot ziens op 7 november.