Bedrijfsprofiel

Van Dijk Installaties BV is in 1949 opgericht in Dordrecht en is uitgegroeid tot een bedrijf met 20 vaste medewerkers, waarvan 15 allround monteurs en 5 medewerkers op kantoor. Wij zijn al 50 jaar de specialist op het gebied van installatie techniek in Dordrecht en omgeving. De vraag van de klant staat bij ons centraal, dit kan zijn op het gebied van ontwerpen, realiseren en onderhoud.

Flexibiliteit, goede prijs kwaliteit verhouding en de gepaste service leveren zijn onze kernwaarden. Wij volgen onze monteurs real time om de best mogelijke service aan onze klanten te bieden door zo efficiënt mogelijk de planning te optimaliseren en te registreren.

Het milieu staat bij ons in een hoog vaandel, Van Dijk Installaties BV werkt daarom alleen met energie zuinige installaties.
Wij zullen ons blijven ontwikkelen om duurzame en energie zuinige installaties te realiseren en het beste te kunnen aanbieden voor onze klanten.

Van Dijk Installaties BV is lid van Uneto VNI en SEI Stichting Erkenning Installatiebedrijven en heeft de erkenningen voor Gas- en Watertechnische Installaties. Wij zijn een allround bedrijf met gediplomeerde medewerkers die dankzij het volgen
van opleidingen en cursussen op de hoogte blijven van de laatste stand van installatietechnieken. Zo hebben wij ook een
VCA certificaat voor veilig werken en zijn wij Stek gecertificeerd  om koel technische en warmtepomp installaties te mogen plaatsen.

Wij bieden u een ervaren team medewerkers welke het gehele project kunnen adviseren en begeleiden. Van de voorcalculatie, CAD installatietekeningen, de projectplanning en de productie in eigen beheer tot en met de complete installatie.