• Houtverwarming

  Een alternatief voor een gas gestookte CV ketel is een houtgestookte CV ketel, waarmee je zeer energiezuinig en onafhankelijk van een gasleverancier met houtpellets een woning of bedrijfspand kan verwarmen.

  Lees meer
  Houtverwarming
 • Koeling en Airconditioning

  Een airco geeft u woon- en werkcomfort. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt. Wij zijn specialist in het monteren van koelsystemen (cooling) en koel- en verwarmingssystemen (heating) R2 systeem.

  Lees meer
  Koeling en Airconditioning
 • Zonnepanelen

  Duurzame installaties zijn nodig om duurzame energie op te wekken, zonnepanelen zijn hier heel geschikt voor. Zonne-energie is oneindig beschikbaar en daarom een goede keus om uw bedrijfspand of woning mee te voorzien. 

  Lees meer
  Zonnepanelen

Koeling en Airconditioning

Van Dijk Installaties BV is expert in het leveren en monteren van energiezuinige airconditioning. Een airco zorgt voor zuivere lucht, die uw woon- en werkcomfort kan beinvloeden. Kortom, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Wij zijn specialist in het monteren van koelsystemen (cooling) en koel- en verwarmingssystemen (heating) R2 systeem. Dit is een systeem wat zowel kan koelen en verwarmen tegelijk en zeer energiezuinig is. Dit systeem is werkend te zien in onze showroom op de Einsteinstraat 60,  te Dordrecht. Bel ons voor een afspraak op telefoon 078-6514000. 

Wij verkopen en installeren o.a. de volgende topmerken: